Wees JeZelf - Online Cursus 

nu voor maar € 147,- !

IK PAK MIJN KANS

Dit ga je leren in de Wees JeZelf - Online Cursus

Stop je Verslaving aan Goedkeuring

Kom los van de behoefte om anderen te pleasen en het verlangen naar hun goedkeuring. Leer hoe je zelf weer aan het roer komt te staan.

Reken af met Depressies

Herstel jouw persoonlijke zelf-gevoel en verlos jezelf van angsten en depressies.  Leer hoe je ze kan herkennen en kan voorkomen.

Leid Jouw Eigen Gezonde Leven

Ontwikkel nieuwe technieken voor meer zelfvertrouwen en persoonlijk succes. Jouw leven is jouw keuze en jouw succes ook!

Doe nu mee met de Wees JeZelf online cursus voor maar 147,-

Wil jij voorgoed afscheid te nemen van je oude gewoonten. Wil je jouw ware pad en doel ontdekken? Ben je klaar om uit de gevangenis van andermans verwachtingen te breken? Wil je weer controle over je eigen leven?

Ga direct zelf aan de slag met de online cursus Wees JeZelf. In 9 lessen leer je, hoe je jouw eigen leven gaat leiden, zonder die eeuwige afhankelijkheid van de goedkeuring van anderen.

Je krijgt direct toegang tot alle online lessen. Je kan de cursus in je eigen tijd en eigen tempo volgen. En ook later, kan je altijd weer terugvallen op de lessen.

IK DOE MEE >>

Is deze online cursus voor mij?

Mijn doel is om je te helpen een lichtje te laten schijnen op je vroege kindertijd, zodat je kunt ontdekken wat de dingen zijn die bijgedragen hebben tot je ontwikkeling en kan leren zien hoe deze jou tot op de dag van vandaag beïnvloeden.

Door met deze cursus bezig te zijn zul je meer gevoel ontwikkelen voor jeZelf en kom je oog in oog te staan met wie je werkelijk bent.

Dit programma is zeer persoonlijk en psychologisch van aard, en het wordt aangeboden op een bondige manier en is gemakkelijk op jezelf toepasbaar zodat je niet overweldigd wordt.

Je hebt maar één leven. Zorg dat het van jou is!

Ja, ik doe mee!

Over Antoinetta

Ik ben Antoinetta Vogels geboren in Nederland en ik woon in Amerika. Ik ben de auteur van de Zelf-Gevoel Methode en de oprichter van Gezond Zelf-Gevoel, een educatief instituut waar we erop gericht zijn om jou te helpen die unieke persoon te worden die je bedoeld was te zijn: je authentieke Zelf.

In 2013 publiceerde ik mijn eerste boek: Healthy Sense of Self – How to be true to your Self and Make Your World a Better Place! Dit boek is inmiddels vertaald in het Italiaans en in het Nederlands onder de naam Gezond Zelf Gevoel.

Daarnaast heb ik 4 andere boeken geschreven en gepubliceerd over over gezonde keuzes maken in het leven.  Ik heb je graag bij jouw reis op weg naar een Gezond Zelf Gevoel. 

Liefs Antoinetta

De Wees JeZelf  - Online Cursus in Negen Lessen

Dit is de routekaart voor jouw ontwikkeling.

In de introductie les van deze cursus onderzoeken we in hoeverre je al in staat bent om jeZelf aan te voelen, te doorvoelen. In deze introductie wordt je de vraag gesteld, wat het jou waard is om jezelf los te maken van specifieke (oude) gedragingen. Dat onbewust  gedrag uit het heden, dat niet langer meer nuttig voor je is.

JeZelf aan- en doorvoelen is een belangrijke vaardigheid om weer jouw eigen leven te leven als de gezonde, gelukkige persoon, waarvan je diep van binnen weet dat jij dat echt kan zijn.

Pak nu je kans en doe mee met de cursus voor slechts € 147,-

Ben jij klaar om je ware pad te ontdekken?

Ja, ik doe mee!