Placeholder Image

Je hebt maar één leven,
zorg dat het van jou is

Download het gratis ebook
"Wat is er mis met mij?"

Placeholder Image

Vind echt geluk voor jezelf

Placeholder Image

Reken af met een laag zelfbeeld

Placeholder Image

Herontdek je talenten

Placeholder Image

Resultaat: Weer lekkerder in je vel

Naar wie kan ik het toesturen?

Placeholder Image

Antoinetta - Internationaal Auteur 

Ik ben Antoinetta Vogels geboren in Nederland en ik woon in Amerika. Ik ben de auteur van de Zelf-Gevoel Methode en de oprichter van Gezond Zelf-Gevoel, een educatief instituut waar we erop gericht zijn om jou te helpen die unieke persoon te worden die je bedoeld was te zijn: je authentieke Zelf.

In 2013 publiceerde ik mijn eerste boek: Healthy Sense of Self – How to be true to your Self and Make Your World a Better Place! Dit boek is inmiddels vertaald in het Italiaans en in het Nederlands onder de naam Gezond Zelf Gevoel.

Daarnaast heb ik 4 andere boeken geschreven en gepubliceerd over over gezonde keuzes maken in het leven.  Ik heb je graag bij jouw reis op weg naar een Gezond Zelf Gevoel. 

Liefs Antoinetta

Placeholder Image

Wat lezers zeggen over Antoinetta

Placeholder Image

D.D., Authentic Writing Provokes

De geruststellende raad van Antoinetta Vogels helpt me om een vrediger, en toleranter persoon te zijn. Zij heeft me geholpen mijn chaotische momenten te begrijpen met humor en mededogen.

Placeholder Image

Vickie Turner, Australië

Dit is de beste cursus die ik ooit heb gedaan. Zo goed uitgelegd. Een levensstijl. Levenslang. Iets waar je aan kan werken en voor altijd trots op zal zijn, omdat sommigen van ons, zoals ik, dit niet van nature hebben meekregen. 

Placeholder Image

D.I., Entrepreneur

De Zelf-Gevoel Methode creëert echt onverwachte mogelijkheden in het oplossen van vragen bij de opvoeding van kinderen. Door ons bewust te worden van onze eigen verborgen agenda maken wij andere keuzes.

Download Gratis "Wat is er mis met mij?"