Placeholder Image

De Gezond Zelf-Gevoel Methode

Schakel je automatische piloot uit en bevrijd jezelf van de verslaving aan goedkeuring. Ontdek hoe je ouders/opvoeders wellicht manieren en gewoontes in je hebben ingeprogrammeerd die je vermogen om volledig jezelf te zijn in de weg staan

€ 29,50 inclusief verzending
Placeholder Image

Het Wees Jezelf Werkboek

Ben je vast besloten bent om uit te vinden hoe je je stressniveau kunt verlagen en ophouden met jezelf voortdurend te saboteren als je iets goeds gaande hebt? Wil je je kans op succes drastisch vergroten? Dan is het Wees Jezelf-WERKBOEK precies wat je nodig hebt. 

€ 29,50 inclusief verzending
Placeholder Image

Gezond Zelf-Gevoel Dagboekje

Een stimulans om werkelijk onafhankelijk na te denken, en het helpt je om zelfverzekerd je eigen meningen te vormen over zaken die we normaal gesproken overlaten aan onze automatische piloot.

Het dagboekje bereidt je voor op de ultieme vraag: WAAROM doe je WAT je doet?

€ 24,50 inclusief verzending
Placeholder Image

Slapeloosheid, hoe kom je er vanaf?

Slaapproblemen zijn grote spelbrekers in het leven van veel mensen. Het is het ergste om ’s nachts wakker te liggen, te woelen en draaien vanwege malende gedachten (piekeren) of soms schijnbaar zonder aanleiding omdat er niets in je hoofd omgaat.

€ 29,50 inclusief verzending
Placeholder Image

15 minuten coaching cadeau

Wil je echt aan de slag? 15 minuten coaching cadeau bij aankoop van een boek! Hoe gaaf is dat! Krijg persoonlijk advies van Antoinetta! 

Lees hoe je in aanmerking komt >>>
Placeholder Image

Antoinetta - Internationaal Auteur 

Ik ben Antoinetta Vogels geboren in Nederland en ik woon in Amerika. Ik ben de auteur van de Zelf-Gevoel Methode en de oprichter van Gezond Zelf-Gevoel, een educatief instituut waar we erop gericht zijn om jou te helpen die unieke persoon te worden die je bedoeld was te zijn: je authentieke Zelf.

In 2013 publiceerde ik mijn eerste boek: Healthy Sense of Self – How to be true to your Self and make your world a better place! Dit boek is inmiddels vertaald in het Italiaans en in het Nederlands onder de naam Gezond Zelf-Gevoel.

Daarnaast heb ik 4 andere boeken geschreven en gepubliceerd over over gezonde keuzes maken in het leven.  Ik heb je graag bij jouw reis op weg naar een Gezond Zelf-Gevoel. 

Liefs, Antoinetta

Placeholder Image